Referenties

Referenties

'Het CRM custom(er)made helpt me om snel inzicht te krijgen in de activiteiten van mijn buitendienst. Dit maakt o.a. het werkoverleg een stuk efficiënter en inhoudelijker!

Het zorgt voor een efficiëntere werkwijze, betere en snellere informatiedeling en bespaart kosten door procesoptimalisatie.

Het gebruik van CRM custom(er)made voelt als een maatpak. Je hebt geen last van overbodige functionaliteiten die het geheel onoverzichtelijk maken. Zeker met wat oudere werknemers die meer moeite hebben met automatisering is dit een enorm pluspunt.

Door het aanpassen van de lay-out, benamingen en functionaliteiten aan de reeds bestaande software in het bedrijf voelt het niet als ‘weer een extra systeem’ maar is het meer een verlengde van dat wat men al kent!'

Theo Boskma
General Sales Manager
Leitz Service B.V.

'CRM custom(er)made is een vriendelijk pakket, de indeling is logisch en de werking is van deze tijd.
Als database voor de klantgegevens een prima tool. Wanneer je met meerdere mensen klant-informatie deelt is een goed crm-pakket pure noodzaak.'

Jeroen Noteboom, Sales

'CRM custom(er)made is een informatiesysteem waar je informatie in vastlegt en die je in een oogopslag ook veel informatie kan geven in de situatie die op dat moment van toepassing is.

Alles is gedocumenteerd en vastgelegd, zo kun je via een zoekwoord in een oogopslag informatie verkrijgen van bijvoorbeeld producten, klachten, concurrenten, dit vind ik voor zowel mij zelf als voor de organisatie belangrijk.'

John Tigelaar, Verkoop Adviseur

'Met dit snelle systeem heb ik eindelijk het gevoel dat ik veel relevante informatie van een klant of prospect kan inzien, aanvullen en controleren.

Het grote voordeel is dat kostbare informatie van mijn “inkomen” wordt verzameld en op elk moment beschikbaar is om effectief in te zetten.
RIS is snel, veelzijdig en overzichtelijk.'

Klaas Jan Haan
Sales Consultant

'Een hele mooie oplossing voor de buitendienst en aantrekkelijk om mee te werken.

Ben zeer enthousiast over CRM custom(er)made.
Na verloop van tijd heel veel info over bestaande klanten en prospects. Kortom, heel veel info snel opvraagbaar.
Ook mobiel krijg je inzicht in wat er gebeurt onderweg.'

Henk Overdiep
Service- and Salesrepresentative

'CRM custom(er)made is een superhandig systeem dat de dagelijkse werkzaamheden een stuk sneller, makkelijker en leuker maakt!

Alles wat er maar verwerkt wordt op het gebied van klantrelatie, verkoop en klachtbehandeling wordt vastgelegd in een centraal systeem dat toegankelijk is voor iedereen. Ik vind het een zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk pakket waar vrijwel direct goed mee te werken was.'

Harm-Jan van Asperen
Salesrepresentative

CRM, De sleutel tot succes?De sleutel tot succes?

Meer weten?
Bellen kan altijd: 085 30 30 240