Custom(er)made

Key Features CRM custom(er)made

Ontdek de zeer aantrekkelijke key features van CRM custom(er)made:

De gebruikerservaring van onze klanten staat voorop en we zijn er dan ook trots op dat we van onze klanten horen dat CRM custom(er)made zo intuïtief, snel en makkelijk te bedienen is.
Hiermee zorgen we voor maximale gebruikersacceptatie van het CRM.
Dat is de belangrijkste voorwaarde om maximaal uw CRM-doelstellingen te verwezenlijken.

CRM custom(er)made kent legio mogelijkheden. We hebben hieronder een selectie voor u gemaakt:

Meer weten? Maak kennis met CRM custom(er)made. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vrijheid door zoeken

CRM custom(er)made maakt gebruik van een hoogwaardige, efficiënte zoekmachine die u uitgebreide mogelijkheden biedt. Snel intuïtief zoeken in eigenschappen die u zelf heeft gedefinieerd in de blauwdruk, nodigt uit om verrassende verbanden te ontdekken in uw CRM-gegevens. U bent bijvoorbeeld in staat heel eenvoudig en snel (0.0037sec) uw eigen data-analyse te maken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van data-analisten. Dat noemen wij vrijheid door zoeken.

Voorbeelden van zoekmogelijkheden.

Een kleine greep uit de talrijke zoekmogelijkheden die CRM custom(er)made u te bieden heeft:zoeken naar omzet

  1. U weet dat u aanvullende voorwaarden met een klant heeft afgesproken maar weet niet meer waar u deze heeft genoteerd. De applicatie zoekt niet alleen in het klantenbestand maar ook in alle gerelateerde gegevens. U vindt de gewenste informatie terug in bijvoorbeeld een toegevoegde offerte bij een koopintentie.
  2. U wilt weten welke klanten de afgelopen 3 jaar geen omzet hebben gegenereerd, afgezet tegen de jaren daarvoor, waarin wel omzet plaatsvond. Door middel van het zoeken in twee reeksen van jaren, waarbij u kunt aangeven of u in ‘enig’ of ‘elk’ jaar zoekt, maakt u een selectie van slapende klanten die u middels een campagne wilt gaan benaderen.
  3. Omdat de zoekmachine u ook de mogelijkheid biedt in gerelateerde gegevens te zoeken, bijvoorbeeld gespreksverslagen van klanten, kunt u uitstekend dwarsdoorsnedes maken die u inzicht geven in het rendement van uw buitendienst.
  4. Door de snelheid en flexibiliteit van de overzichtsschermen ontdekt u sneller inconsistenties in uw dataverzameling.
  5. Het gemak van opslaan van zoekopdrachten. Elke zoekopdracht kunt u onder een voor u persoonlijk herkenbare naam opslaan, zodat u nog sneller uw regelmatige zoekopdrachten kunt uitvoeren.

Vanzelfsprekend is elke zoekopdracht te verfijnen met de eigenschappen die in de blauwdruk zijn vastgelegd.

Dashboard

De visuele en informatieve highlight van uw CRM toont u in één oogopslag hoe uw zaken ervoor staan. Het dashboard is opgebouwd uit dynamische grafieken gebaseerd op uw digitale blauwdruk. Achter elke grafiek ligt een door u gespecificeerde zoekvraag met daaraan gekoppeld gespecificeerde filters. Naast de gespecificeerde filters per grafiek beschikt u tevens over talrijke zoekmogelijkheden zoals er hierboven een aantal genoemd zijn.
U kunt per gebruiker een persoonlijk dashboard instellen en desgewenst per grafiek uitvergroten.
Alle opgeslagen zoekopdrachten zijn binnen het dashboard beschikbaar.

Kolomkiezer

slimme kolomkiezer

Elke gebruiker heeft de mogelijkheid om per verzameling gegevens te kiezen welke informatie hij wil zien op zijn scherm.

Private & Public mode

Gevoelige informatie die u bij een klantgesprek niet wilt tonen kunt u verbergen in de public mode.

Afdruk keuzemogelijkheden

In elk detailscherm heeft u de mogelijkheid om per regel/kolom te kiezen welke gegevens u wel en niet wilt printen. Het voordeel is dat alleen de voor op dat moment relevante gegevens geprint worden. 

Autonomie

Elk-it gelooft in een autonoom beheer van CRM custom(er)made. Dat betekent voor onze klanten dat alle gegevens die in de database vastliggen, op een eenduidige en eenvoudige manier zelf beheerd kunnen worden. En CRM custom(er)made is in elke taal te gebruiken.

Nieuwste web technologie

Nieuwste web technologie

We maken gebruik van de nieuwste webstandaarden, waardoor de applicatie geschikt voor gebruik op tablet en smartphone. Zodoende krijgt u altijd het juiste toetsenbord te zien en is de applicatie ook onderweg onverminderd snel.

Proactieve foutopsporing

De applicatie registreert continu hoe de functionaliteit werkt. Werkt iets niet zoals bedoeld, dan wordt daar instant melding van gemaakt en wordt de foutopsporing geactiveerd.

Meer weten? Maak kennis met CRM custom(er)made. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voorbeelden dashboard